Lite blandade bilder

"Fågelbo" som jag gjorde tillsammans med Erika. Vi skulle även
använda oss av naturen för att göra någonting annorlunda.

Victoria och jag käkade brakfrukost en av hälsodagarna!
Min broder Emma och jag nypermanentade, hahahha



Tuesday

Tjeenare!
Dagen började med matte... Fick tillbaka proven och det gick kanoners! Skööönt! 
Efter matten drog vi ned på staden (alltså till donken) där vi mummsade i oss i mängder! Efter det gick jag, hilda och madde och kollade lite i affärerna. Fick med mig en blus hem som jag ska ha på dopet på lördag. Hittade ingen bild på den men får visa upp den senare!

Iaf så hade vi handikappsidrott idag där vi fick sitta i bland annat rullstol. ASAKUUUL! HAHA!! Och nu så ska jag snart dra ner i stallet, ska vidare till eke på hoppträning. Naaaajs! Hare gött!



Kvart över fem

Tjenare!
Nyligen kommit hem från skolan där vi hade först matte, fast vi egentligen skulle ha svenska, skitdrygt. Fick iallafall tillbaka mitt matteprov som jag fick G på, hur glad som helst!! Och sen nu så har vi börjat på procent vilket är rätt kul till skillnad från äckelalgebra. Iallafall så hade vi idrott efter det där vi hade typ rullstolsrugby hahah roligaste på länge men svårt som fan också! Sen var det hemgång och nu är jag hemma, kall och frusen precis som det blir på vintern. Nu ska jag bara ta det lugnt och så, har inga arbeten eller uppgifter som behövs göras så det är skönt!
Puss

Tisdag!

Hejsan hejsan kom nyss hem från skolan, hade idrott sista lektionen vi var på Fyrishov,innan åt vi donken as usual och gick på stan en stund! sen hade vi rullstols rugby och lite stafetter osv... det var verkligen sjukt kul, haha. Sen hade vi typ någon blindsport, det var verkligen livsfarligt, emma och jag gjorde illa oss... haha. Annars var det as nice i alla fall! Nu ska jag plugga lite och städa! pussss. Fick även en ny elev till klassen... välkommen Inger! :)



DON’T CHANGE YOURSELF. FIND SOMEONE WHO LOVES YOU JUST THE WAY YOU ARE.

Hejhej, hemma efter en as lång dag i skolan, där vi håller på med vårat projekt. Fick även reda på att vi ska ha 6 timmars matte denna vecka... asså döööööö säger jag bara. Nej nu ska jag bara lussebullar ciaaaooo!





Vinterland

Tjena! Lååång dag idag har det känts som, har haft projekt arbete hela dagen. Sen fick jag vänta ett tag ute i kylan på mamma som befann sig i stan så åkte med henne hem. Hoppade in i duschen direkt när jag kom hem för att jag var så frusen och nu ligger jag i sängen och kollar på en asbra film, som jag sett förut haha men det skadar inte! Snart blir det mat hoppas jag för är huuur hungrig som helst och sen blir det bara att ta det lugnt resten av kvällen.


Första advent + SNÖ

Hallå där! Första advent idag och snön kom nyss till oss! Synd att det är så varmt så att den försvinner men men... Har fått sett lite snö på advent iaf!

Igår var vi bortbjudna till Fullerö och det var mys! Vi åt god mat, spelade pingis, kollade på deras nya hus som de håller på och bygger och så sminkade jag småtjejorna och fixade frisyrer. Alltså en mysig kväll.

Idag har jag inte gjort någonting alls. Skulle plugga men det blev ju inte av... Så nu har jag ju allt kvar. Kul kul... Men nu så är det bara 16 dagar kvar tills jag drar utomlands och tar jullov! Ska bli galet skönt! Får ha det i baktanke när jag försöker att jobba mig igenon alla uppgifter som ska lämnas in! 

Snart sååå! ♥


Första advent

Precis slängt i mig lunch och nu sitter jag här och fryser som ett as. Var kallt som satan på slutet när vi stod på julmarknaden men en timme gick ändå fort med mina tjejer! Är själv hemma nu så hade tänkt att göra en entreprenörskapsuppgift till imorgon och sen kanske ner och kolla på match om jag är klar med läxan. 



Älska mig som mest när jag förtjänar det minst, för då behöver jag det bäst.

Haallllllu
Helt slut tjej här, gick och la mig halv 4 sen upp igen klockan 9.. Det gick så illa att jag glömde bort stekpannan med smör i när jag skulle steka lite frulle, så den började tydligen brinna lite... tihihi..
Nu är det ju söndag och illa som det redan är, men jag har massvis av uppgifter jag ska göra, bläää!!
Första advent är det ju också!! Kan man inte få lite snö va? Iallafall från första advent till januari typ, så att man får lite julkänsla.. Nej istället ska det vara plusgrader och regn!
En sjuuukt rolig sak är at jag kanske ska åka till Spanien på jullovet, eftersom att min kompis farföräldrar eller morföräldrar (minns inte) har en lägenhet där, tänk er hur underbart det skulle vara alltså! Hoppas på det!
Kelsjukan sitter fortfarande i, men det är lite svårt att lyckas bli av med den när man bara vill vara med en person...
TACKAR FÖR MIG!
Puss! Pussa mig tillbaka..

lördag + julbord

Hejsan! kom hem från Hälsingland för inte så länge sen, åt julbord med mina söta kusiner, myyyyys på hög nivå! gash vad jag längtar till julen nu alltså.. åhh! I alla fall just nu sitter jag och tittar på teve, och är as trött.

Juuuste jag har ju färgat mitt hår och inte visat er! Färgade det... mörkbrunt!! fattar inte att jag vågade med tanke på att jag alltid blir missnöjd när jag färgar det så mörkt och sitter typ och gråter i en vecka efteråt.. haha nejdå skämt o sido! här är i alla fall en bild på det! :) puuusssen






This one’s for you and me

living out our dreams, We’re all right where we should be.
Lift my arms out wide I open my eyes, and now all I wanna see
Is a sky full of lighters

Nu kan du få mig så lätt

Sådär jaaaa! Nu är magen nöjd och likaså är Jennifer! God mat får mig på sjukt bra humör haha gal1. Slängde nyss ihop tre stycken sockerkakor som är mitt bidrag till morgondagens försäljning!
Blir en lugn kväll men är ju inte på topp direkt osv osv. Så blir en hemmakväll framför Så mycket bättre, funkar bra dä mä (som vickan hade sagt haha) :D

Men ska upp nu , puss

Skin, skin som den sol du är. Låt hela världen se ditt vackra leende!

Hoooola!
Ett tag sen man skrev känns det som? Haha känner mig som ett badass... Men jag har faktiskt inte haft så mycket att berätta, bara ganska så negativa saker och man vill väl inte sprida dålig stämning eller? Ne ne! Haha men en sak kan jag dela, jag är så sjukt jävla sämst!! Köpte en ny tröja i fredags på Vero Moda, det var rea och allt, kostade bara 130 kr. Jaha och det första man gör är att glömma den på busstationen, yess! Så det blir väl att gå och hämta den på måndag.. Duktig tjej va?
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men är sinnessjukt sugen på att hitta på nåt utöver det vanliga!
Sitter och hoppas att något lagom spontant ska dyka upp, så man kan ta sig en liten roadtripp. Är faktiskt sugen på att åka till Sala och träffa några gamla vänner? Men vi får se hur det blir med den saken.. En sak är säker, det här ska då inte bli någon hemmakväll, hell no!
Jag är gossugen, måttttte gosa snart!!
Puss på er godingar!

Myslördag

Haaaaj! Kom in från stallet för inte sä längesen. Har myst lite med hästen och tagit en lång uteritt och fikat i stallet såklart!

Igår kväll va vi ju hos grannarna... Kanonmys! Jag och karro satt och snackade i mängder och till sist somnade vi till idol. Denna kväll ska också tillbringas borta, fast hos några andra. Ska bli kanonmys det med! 

Ska ta och fixa mig en snabbis, vi hörs!

Hjärtat mitt! ♥

skön..


Iam done with my graceless heart, so tonight I'm gonna cut it out and then restart


Ain't missin you at all

Godmorgon! Duschad och fräsh sitter jag här och kollar oth, går verkligen inte att sluta kolla.. Snart måste jag iallfall sätta igång och baka till imorgon då vi ska stå och sälja med laget. Får bli nåt lätt och snabbt då jag inte är någon höjdare på att baka haha..
Det är dagens planer iallafall, vet inte vad som händer ikväll men förhoppningsvis något! Vi hörs senare :) Puss

................................................


Tjejen med borttappad röst

HalloJsan! Precis hemkommen från en mysig kväll med Karolina den fina, vart käk och sedan till bion, Breaking dawn. Den levde upp till mina förväntningar så jag är supernöjd! Längtar tills nästa kommer ut!
Nu ligger jag här i sängen iallafall med halsont och ingen som helst röst kvar.. Tacka fan för att det är helg säger jag bara, så jag har chans att vila upp den för det suger fan att inte kunna prata haha inser man nu när man inte kan..
Körde på skjorta idag jag! Tyxx? Saknas bara kavaj och röda brallor och jag är redo för stureplan!!!

Moa Lignell

Jag är kär i dig, så bra är du.



snygg är du också..



Fredag!!

Hejsan bloggis! idag har jag varit i skolan, hade frisör på morgonen då jag fick mitt hår permanentat dock bara med vatten som tur var haha, jag såg helt seriöst heeeeemsk ut fyfan, men men tvättade ut, sen hade vi lunch och mentorspass... Sen åkte jag in till stan en liten stund och sen hem... Nu ska jag äta tacos och sen titta på idol. Imorgon måste jag gå upp typ as tidigt för att åka bil i ca 3 timmar... sen ska jag på julbord! as niceeeeeeee. vi hörs pussssss. 


Jenk och jag för ett tag sen!



Höärliga friddag

Halloj! Nu är det äntligen fredag och jag har fått julkänsla i mig! Mamma pyntade huset i onsdags så nu myser man i varje minut!

Skoldagen bestod av en handelslektion där vi inte gjorde något eftersom vi var klara med vårat grupparbete så då blev det slappt. Efter det hade vi lunch (hamburgare) och sen mentorspass. Alltså en slapp dag. 
Efter skolan drog vi ner till staden, kollade runt i affärer, och tog en fika på waynes coffee. 

Ska käka tacos nu och sedan ta mig vidare till lantisgrannarna för att fika. Ha det gött!
Jag och bror... :)

VARFÖR LANDA NÄR JAG FLYGER FRITT?!

Asså helt seriöst jag är så jävla lycklig just nu, känns seriöst som att jag flyger fram!
länge sedan jag kände mig så här glad, asså mitt liv är så jävla perekt!

jag har VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER, älskar er alla så jävla mycket!
jag älskar min familj, mamma är bäst och har fixat jätte mycket idag för mig! och när man kommer hem så har min syster som bor i småland skickat upp jätte mycket godis! :D
och så fick jag veta idag att jag får in 9600 kr på mitt konto i början av nästa vecka pågrund utav smärtan jag hade när jag brutit båtbenet och skrapat upp händer, knä och stukat handen och några fingrar! så känns fint bra med massa pengar för det! :D och sen så ska jag få in typ 4500 kr till snart för att jag inte kunde jobba när jag va skadad! och ikväll får jag in lönen och nästa vecka kommer studiebidraget och nu ska jag gå och äta tacos!!!!! :D

HOPPAS NI ÄR LIKA GLADA SOM MIG, ÅÅÅÅÅHH! :D


L O V E

Tänkte bara visa att jag lever, genom att slänga upp en bild på mig och mitt älskade hjärta!
Han kommer för övrigt hit och tittar på idol och sover med mig ikväll. ♥

stuck in the moment

Tänkte egentligen att jag för en gångs skull skulle gå och lägga mig i tid, men nej.... tio i tolv börjar ju TBBT, och håller på en halvtimma, sen är det ju redan kört. Men jag är ju inte trött på kvällarna heller? Vad är mitt  fel?
Men eftersom att det var längesen jag var här och latchade så tänkte jag skriva lite...
-
Denna dag har jag fruktat sen nån vecka tillbaka... som nån här nämnde tidigare hade vi ju matteprov och alltså... kyss mig i röven vad jag hatar matte. Min hjärna är seriöst inte skapad för att kunna ränkna matte, helt klart! Men jag gjorde så gott jag kunde, what else to do liksom ? Nu håller vi tummarna på att jag klarar detta... Var ju på håret förra provet heh..
-
Brudarna drog och började rulla permanent på varandra nästan direkt efter provet, men jag chillade lite med bff:en och mallsan istället. Sen på frisör lektionen gjorde jag någon random frisyr som Lärar Malin tyckte var huuuur fin som helst! *stolt* haha, så slänger in lite bilder på den.. blir dock aldrig bra bilder, men duger!
-

Talk that talk

Hallojsan! 

Har överlevt en dag jag fasat efter ett tag nu, matteprovsdagen. Vet ärligt inte alls hur det gick, förmodligen åt helvete men hoppas såklart på det bästa! Så nu känner man iallafall lite lättnad över att ha det gjort! Sen rullade vi permanent på varandra på frisörlektionen och alltså hahahah ni ska se hur jag ser ut och har inte duschat heller.. får bli en bulle på huvudet till jag kommer till skolan så får någon söt chey fixa mitt hår hihi. :)
Sen på kvällen blir det käk och bio med en mycket bra vän! 

Ska återgå till OTH nu, snart är sjunde säsongen slut.. och vad fan ska jag göra på min fritid då?!?!

20:35

Tjenixen! Har nyss kommit in från stallet, har ridit en sväng på ridbanan. Det gick väl okej haha :)
Idag så var det först matte då vi hade prov på algebra. Det gick nog ganska så okej. Vi får se! Brukar få lite hjärnsläpp på matteprov men vi får hoppas på det bästa! :) Kan säga att algebra är det roligaste kapitlet i matte! (Enligt mina åsikter). Sen efter provet så va det lunch och frisörtjejorna rullade permanent på varandra så de såg ut som gamla tanter :') Fina som rosor som dansar på moln! Okej lie random men... Jag är en sådan person som säger saker som ploppar upp i skallen.

Efter lunchen hade vi iaf handel, det var ganska så kul. Fixade lite till ännu en redovisning.

Nu ska jag ta och se på tv tsm med mammsen, byee

En gammal bild :)

Rihanna - Where Have You Been




Lite bilder från de senaste dagarna






Seize the day

Godmorgon! 
Har varit hemma sjuk både igår och idag. Igårnatt vaknade jag tre på natten av att jag svettades som en gris.. och så hade jag feber, underbart roligt. Den gick bort sen under dagen iallafall men var hemma idag med ifall den skulle komma tillbaka. Känner mig hyffsad nu iallafall så har börjat läsa igenom matten lite. Prov imorgon som jag verkligen måste skriva, usch ångest hatar matte!!!!!!!!! 
Aja måste verkligen plugga nu så. Höres Pussss


You da one - Rihanna




20.11

Väntar på att klockan ska bli halv, för då kommer mitt finaste hjärta till mig med bussen. Så söt som åker hit för att få träffas i en timme! Nu måste jag föna mitt hår, annars blir det is när jag går och möter han, typ. Pusss

Tisdag 22 November 2011

Kom nyss ehm från skolan, hade svenska prov och sen jobbade vi lite på vårat projekt arbete! Sen åt vi donken, och sen hade vi idrott, var dock inte med eftersom att jag har varit sjuk i ca en vecka... Nu ska jag färga håret, ska göra något jag aldrig gjort innan, haha...de är någon av dessa färger i alla fall! ;)






Det var så mörk den kvällen jag gick hem

Jag hade hoppats på något... hoppats på något!


dagens jävla droooooooooooooooooog <3

Where shall I go? To the left where nothing's right, or to the right where nothing's left?

TJAFAN
Idag var jag på stan med gullisen Jennifer, asnice! Fick med mig en "kofta", väska och en urgullig pälshalsduk hem, dessutom blev det lite krubb på donken, mumma!
Nu väntas lite plugg för min del, har ju svenska prov imorgon... Men jag är glad ändå! Alltid jätteglad.
Fast idag blev jag lite arg, kommer upp en bild på hur det slutade.. Kan hända att en betongvägg stod ivägen för min fot, opps..!
pussssis

Tio över sju

Tjäna! Har nyligen kommit hem från skolan och en sväng på stan med Madz, fick med mig en skjorta, en väska och läppstift hem, så jag är riktigt nöjd! Kanske kommer upp bilder om jag hinner för måste plugga arslet av mig nu inför svenskaprovet imorgon och matteprovet på torsdag, snälla döda mig någon???
Imorgon väntar en chill dag förutom provet, vi ska typ jobba på ett projekt vi börjat med och sen på idrotten blir det boxercise eller hur man stavar, hur nice som helst!! :D

Aja, måste plugga nu. Pusss :*


17.03





Saknar sommaren.

Hejsansvejsan, är sjuk så är hemma idag... men imorgon ska jag i alla fall pallra mig iväg till skolan, hatar att vara sjuk. Saknar mina bruds sjukt mycket!! Nu ska jag plugga, prov imorgon paniiiiiiiiik.





Bilder från spanien i sommras, saknar. 



09:43

Sitter i skolan på entreprenörskapen nu med Vickan och båda har lite smått damp på vår lärare haha.. Rast snart iallafall och sen engelska. Sen blir det kanske en sväng på stan innan jag måste hem och plugga inför svenskaprov som vi tydligen har imorgon, paaaanik.

Aja, vi hörs senare! Puss

+++


Söndagsångest inför skolan

Idag har varit en slapp dag, fixat i stallet, ätit, slappat och pluggat. Eller ja... Plugga har jag typ inte gjort, har varit lite slö så har inte orkat. Skulle skriva om engelskaboken men har inte kommit så långt. Får försöka rappa på lite, den ska lämnas in imorgon så...



It's always darkest before the dawn

Nu är jag hemma hos mamma igen och hon har hunnit klippa mitt hår också. Kanske blir att ta lite till men får se hur det ser ut när det torkat helt. Bild kommer imorgon!
Ska kolla på Gustafsson 3 tr och så och sen ta fram någonting att ha på mig imorgon i skolan. hoppas verkligen inte att jag blir hängigare nu.. orkar verkligen inte missa massa i skolan och träning. 

Men vi hörs imorgon, jag kanske slår på stort och tar en outfitbild!! 
Puss
Hittade en fin bild från i somras på två av mina bästa tjejer som jag har! 
Karro och Anna <3



Aldrig mer älska.

Hejjjj
Igår var det ju fest i folkan, och det var ju ganska så super asum?! Men blev ändå lite pissoff... På 2 saker faktiskt!
1. På männiksor som inte kan bestämma hur dom vill ha det.
2. På alla äckel som ska gå och kladda och typ bära runt på en? Tro det eller ej, men Gud gav mig ben av en anledning..
Men för övrigt var det suuper asnice!:D Synd att polisen stängde ner det kl. 02.00 bara.. FUCK AINA!
Men det blev ändå inte sova förens 03.30, för att sen vakna 08.30 och ta bussen hem, me like!!
Så idag fick det bli en morgonrocks dag, mys!
Även fast du är ett as, kan du få mig så lätt. Du behöver praktisk taget bara knäppa med fingrarna, men snälla gör inte det.. Känns förudmjukande! Okej så lätt kanske det inte är, men det var en metafor för att jag inte riktigt kommit över dig babe!
Pussssssen

G to the rym


Breaking dawn

Tjenixen!
Igår så var det meningen att jag skulle plugga men planerna ändrades! Först på morgonen åkte jag och mamma iväg med Cadoux på hoppträning i Bälinge. Det gick skitbra, Cadoux var dunderpigg! 

Sen runt halv fem tog jag bussen från Björklinge med Lollo, Jessie och Anneli till staden för att sedan ta oss vidare till Royal där vi såg av Breaking Dawn. Kan säga er att den var grym! Helt klart den bästa filmen av Twilight-filmerna! Sevärd! 

Nu ska jag ta och skriva om min underbara engelskabok! Ha det gött!
Anneli, jag, Lollo och Jessie... En bild från dalarna från i sommras! 


Just be true to who you are


Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.







jag är så jävla bra

TJOBRE BROOOORSOOOR Cuuuuuulaste EmMa ErIkSsOn här!
ville bara säga hej, hihi HEJDÅ!
Slänger in en bild på mig så får ni se hur fucking jävla het jag är!


Second chances they don't ever matter. People never change.

Godmorgon! 
Har precis vaknat och hunnit äta frukost, mums! Lätt godaste målet på dagen!
Har sovit ut ordentligt nu och det är hur skönt som helst efter min tappade sömn igårnatt. Dagens planer är iallafall att umgås med min fina pappa och bara chilla här hemma. Vet inte hur kvällen ser ut men den blir nog bra oavsett vad som händer.

Hoppas ni får en bra lördag! Pussar

-


I väntan på en vän och match

Tjenare! Ligger halvt i sängen hemma hos pappa just nu och väntar på karro som ska komma snart. Hon ska följa med ner och kolla på matchen jag ska spela mot stenhagen, alltså bland annat syrran! Sen blir det hem till tove med tjejisarna för mys, passar så jäkla bra just nu när jag behöver dem som mest. Men ska stänga ner här och börja packa och så. Ha en bra fredagskväll vänner! Puss :*

Jag hatar fredagar.

Ni ser ju rubriken.. allt jag ville säga. 
Tjarå

Asuuum

Shooo
Har lite problem med att somna, så ligger och nöter dagens låt som är Avicii-ID2, så asum!! Det är även taggalåten till helgen.. Så istället för att försöka sova så ligger jag och grubblar över vad jag ska ha på mig på lördag, har ju inga kläder alls!
Ett annat grubbel är att min kära vän Angelica åkte in till akuten inatt med otroliga magsmärtor, krya på dig vännen, tänker på dig!
Nej kanske man ska försöa sova ändå?
Nattipussssen!

David Guetta & Avicii vs Laidback Luke - Till Sunshine (Pixel Cheese Bootleg)





be life long or short, its completeness depends on what it is you lived for.

320723_204910642912073_100001794151490_476370_430919904_n_large

Tumblr_luqnxtg2pc1r1t2kyo1_500_large

Tumblr_lps9ezifzx1qblwmxo1_400_large



BLOGLOVIN

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3140921/bruuudarnas?claim=keyemd4wj2a">Följ min blogg med Bloglovin</a>

TACK!

Måste bara säga tack till dom finaste tjejerna på hela jorden som har gjort min dag idag!
Ni är bäst!
update: såg att det var samma bild två gånger. fail!



16-11-11

Hej på er! 
Idag vaknade jag av att mamma kom in och sjöng för mig, fan så fint det var!
Sen har dagen bara flytit på som vanligt, hälsodag i skolan idag igen.. Tjejsnack & sömn hade vi idag, var helt okej. Fick kakor och loka på tjejsnacket, så vi firade mig lite där! Tyckte jag. Slutade halv 4 som vanligt, åkte hem med malin och åt middag å tårta. mmmm.
Fick en ny tapet idag också kan jag ju berätta, en som jag har velat ha ett bra tag. Så snart får man ett nytt rum typ, måste ju trivas, bor ju typ här inne förfan...
Jaja.. Det var väl allt som hänt idag. Imorgon är det torsdag vilket innebär 3 timmars mattelektion.. Tack som fan att vi får använda datorer på lektionerna! Och efter lunch har vi frisör i 3 timmar, kultkult! Efter skolan drar jag och Malin in till norrtälje och solar, och efter det åker jag hem till mitt hjärta och sover där! ♥
Det var allt jag hade att skriva för idag, vi hörs! puss


Saknar sommaren

Har precis lagt mig i sängen nyduschad och fräsch efter en jobbig träning, skönt! 
Nu ska jag fortsätta kolla på Berg flyttar in och fortsätta fasa inför tre timmars matte imorgonbitti, döööö.
Ha det bra puzz

Call it what you wanna call it, I'm a fucking alcoholic

Tjenare bruds and gräbs!
Sjukt trött tjej här, var ju med Malin Laestander på Twiday och det var så lovely det bara kan bli!!! Synd att man bara fick sig 2 timmars sömn, så man var ju liiite halvkörd idag om man säger så.
Nu blir det lägga sig tidigt fram tills helgen, då man taggar för folkan festen!! Åhhh så undertbart!
Grattis till underbaringen Malin Olander som fyller 16 idag! Stor puss till dig!!
Pussis och kramis, kyssis och smekis!


Sötnosen 16 år!

Denna sötnos Malin fyller 16 år idag! Ett stort grattis till dig gumman! Du är bäst! Vi har inte kännt varann så länge men kan säga att du betyder galet mycket för mig tjejen! Ett hjärta av guld! Massa pussar och kramar till dig! GRATTIS GRATTIS! ♥


Sextonde November

Stort grattis till fina Malin som fyller år idag! Hoppas du haft och kommer ha en toppen födelsedag. Älskar dig! <3

Grattis Malin!!



Grattis på födelsedagen gumman! Älskar dig, pussssss ♥



Bloglovin'

Följ vår blogg med Bloglovin



Snabbt inlägg

Kom nyss hem från ridninge som gick otroligt bra! Älskar pollen min!
Men iaf som de andra skrev så hade vi hälsodag idag, fick frukost som vad god (tyckte jag iaf!) Sen avslappning och sammarbetsövningar.
Imorgon blir det likadant, fast x-box tävlig (kommer att förlora hårt, suger på det!) sen så ska vi ha sömn.
Sömn ja... Det är något jag behöver nu! Godnatt!

HAPPY

Vi älskar att vara glada! Det är det bästa som finns! Efter sex.. Nej men......... VI ÄR SÅ GLADA!
Den här veckan har börjat så himla bra, och vi hoppas att den ska sluta lika bra! FAST BÄTTRE!
/ jollz & malz

Hurtig som fan

Sådär!! Nu har jag varit ute och sprungit en sväng (IN YO FACE HILDIS) hihi, fick dock ont i benhinnorna trots att jag använde värmeskydden men aja.. nu vet jag det iallafall, att jag inte kan ut och springa än.
Gonna hit the shower nu och sen mysa ner mig i soffan med mamma och tomas, mysis. Ha en bra tisdagskväll :*

15 NOVEMBER

God kväll.
Har precis käkat middag, kom hem för typ en halvtimme sen. Dagen var inte så najs som jag trodde att den skulle vara, vi fick inte välja vad vi ville göra för aktiviteter, för alla bra var typ fulla och frukosten var äcklig. Fast det är ju bättre det än att ha vanliga lektioner! Som Hilda redan har skrivit.. Men jaja..
Träffade mitt hjärta på bussen hem, kul att se han, även fast vi sågs senast igår.. :)
Just nu ligger jag i sängen och ska snart gå och duscha, måste ju vara fin imorgon på min dag, som jag får fira i skolan med världens bästa tjejer! Sen följer Malin med mig hem och äter middag och tårta här, snuttan!♥
Har inget mer att säga, så vi höreeeeees!



Tisdag!

Kom hem från skolan för ett tag sen, hade "hälsodagar" idag, började med frukost som var skit äcklig... ganska nice dag förutom att typ alla grupper var fulla så man fick inte det man hade valt från början egentligen... men men, skönt att slippa ha vanliga lektioner i alla fall! Nu ska jag äta chickennnnnn byeebyeeeeee ! bild på min älskipälski så länge... 



You used to hold me

Tjääääna. Har precis kommit hem från en slapp och bra dag i skolan, började med frukost sen vart det typ avslappning hur nice som helst, och innan lunch hade vi typ sammarbetsövningar. Sen efter lunch lyssnade vi på en föreläsning som var hur grym som helst, föreläsaren var så jävla skön haha. Det handlade om droger osv osv väldigt intressant faktiskt om man jämnför med alla andra gånger man lyssnar på en föreläsning om droger haha.

Ja har inte hunnit göra så mycket än och vet inte vad kvällen bjuder på men blir nog chill as usual, mat snart hoppas jag iallfall för jag är hur hungrig som helst fan!!!

Adrian Lux ft. The Good Natured - Alive


Godmorgon!

Sitter här färdigfixad i morgonrock och ska strax klä på mig. Taggad för en dag utan lektioner och sånt där jobbigt, håller med Malin, ÄLSKA JB! Men ska packa väskan osv så jag hinner med bussen.
Hörs efter skolan sötisar. Puss
brist på bilder

00.00

om 24 timmar fyller jag 16 år! weeeeeei!!11!!!!1!
eller jag ploppade ju inte ut förns vid 03 tiden.. men endå.. HIHI!
Ville bara berätta det så att alla vet! Nu ska jag sova, imorgon är det en chilldag i skolan, hälsodag.. Massage och smoothies osv! LOVE JB!
jag & min fina lillebror ♥


Twilight! <3

Idag har jag inte gjort mycket annat än att fixa naglarna i Märsta, åkt till uppsala med mamma, käkat, kollat affärer och hämtat ut biljetterna till TWILIGHT MARATON, seriöst.. har längtat röven av mig och imorgon är dagen kommen! Så efter en chilldag i skolan imorgon, så drar jag och Madde ner till Spegeln i Uppsala för att sitta i en biograf i ca 10 timmar för att kolla på alla twilight filmer, ink den nya! Lätt värt! 





jag orkar inte

man kan inte vara så här jävla snygg?????????????





nu tar vi tag i den här jävla skiten!

"Ah men imorgon när jag är ledig så ska jag nog städa rummet... grundligt... sen göra klart svenskan, kanske hinner med något lite roligare sen också. Låter bra!"

MEN IN MY ASS ELLER? kommer hem från tandläkarN,, sätter på mig myskläderna, gosar ner mig i sänge, chillar galet. Syrran kommer hem, lägger sig och gosar med mig, jag somnar. Självklart!!
Skulle hämta lillebruri på dagis vid 4 också, tur att syrran väckte mig, annars hade jag glömt det :( haha!
nu ska jag i alla fall , äntligen, ta tag i den här svenskaskiten. Vill bara bli klar med den!!! är så jävla jobbigt att ligga efter och massa nya uppgifter kommer inrullandes.. sånt tynger mitt hjärta!!
så nu sätter vi på grym musik och jobbar arslet av mig! BYE!



You are the one that I want!

Hola mis amigos!
Idag har varit en mysdag, varit ledig från skolan är ju inte helt fel det eller! Tacka fan för att man går på JB alltså.. Imorgon kommer det också bli en kanon dag, eftersom att jag och Malin Laestander ska på twinight, hur asuuum kommer inte det bli då?! Typ SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!
Puss på pannan

Myser med lillebror

Sitter just nu i köket och är barnvakt åt min lillebror en liten stund, men han sitter framför barnprogram så går ingen nöd på honom haha råskönt! Har inte gjort ett skit idag verkligen, skulle ut och springa egentligen men kanske tar det ikväll istället. Imorgon är det skola igen men inga lektioner (thank god) utan bara hälsodag, som vi även har på onsdag. Riktigt nice må jag säga! Tänkte bara kika in hehe, ha de bra puzz

en bild säger mer än tusen ord.








MÅNDAG

TJA BLOGGJÄVEL!
Fint skönt att vara ledig idag osv.. Fast vaknade endå klockan typ kvart över 6 eftersom att jag sov hos mitt hjärta inatt, och han skulle till skolan idag.. Men vad gör man inte, saknade ju han! Somnade iallafall om sen till typ kvart i 10. Då låg jag kvar i sängen och snackade lite med joline tills det var dags att gå till bussen, bäddade hans säng gjorde jag också. Sötis som jag är. Gick sen ner till bussen, var där 10.48 typ, och den skulle gå 09.51. Och självklart var bussjäveln för tidig så jag ''missade'' ju den.. Tur att man har världens bästa farmor som kunde hämta en iallafall!
Nu sitter jag hemma och tittar på tv. Vet inte vad som händer senare.. Det får vi se!
pusssssssssssss

Love <3





tandläkarN -.-

God förmiddag damer och herrar!
Här ligger jag i sängen och mår. Njuter utav att vara ledig, jappjapp!
Kom hem för drygt en halvtimme sedan, var hos tandläkaren. Känns så jävla ovärt att gå upp tidigt när man är ledig för att åka till tandläkaren och vara där i 10 min... -.- aja, nu är gaddarna spända i alla fall!
nu ligger jag här och funderar om jag ska göra klart svenskan nu på en gång, eller om jag ska dra på en film och slagga lite? ... hm.. skulle ju vara skönt att bli klar med plugget... aja får se helt enkelt!
hörs väl senare, bitches!!

ÄNTLIGEN!

NUUUUUUUU så är vi klara med svenskan! Vi har jobbat med med den heeela dagen så nu har en sten lossnat från mitt hjärta! Detta ska firas med en kaka och lite sömn! Hare gött!
Fåren och hästen från dalarna. :)

"when we stand together"

Tjenixen!

Tänkte bara visa att jag lever.. som man brukar säga.. nejmen. 
Vad hände igår? Jo jag var i Rimbo och umgicks med trevligt folk osvosv.. det blev en ganska händelserik kväll om man säger så, haha.. Men kul var det! Senare på kvällen.. elr natten elr ja? vet inte riktigt vad klockan var.. så gick jag hem till Hampus och sov, så vaknade alltså upp där imorse och var där ett tag på dagen sen åkte jag hem och vidare till farmor och farfar! 

Sen är det ju farsdag idag med, så får väl passa på att säga att jag älskar min pappa! <3





En bild från i somras på mig och mina otroligt fina vänner! 



Let me into your life

Matchen gick sådär.. Förlust med 4-3 mot storvreta men kunde lika gärna ha vunnit med tanke på hur jävla många chanser vi hade haha. Aja, kämpade på iallafall! Kom hem duschade och åt sen åkte jag och bror min till pappa för att fira fars dag med lite fika och mys! Så har typ precis kommit hem därifrån och nu sitter jag och snackar med Vickan och Hilda på skype som är typ råfrustrerade över en svenskauppgift hahah så gulliga.

Lediga imorgon så blir oth hela natten hihi. Hörs imorgon. Puss och godnatt!

När du är redo, står jag väntandes på dig.

Shululu!
Idag är det ju farsdag, och jag ville bara meddela att min papi är bäst! Så idag åkte vi in till stan och åt lite mat, sen åkte vi hem och käkade lite tårta! Vi målade dessutom en superfin teckning till papsi..(Han fick såklart andra presenter också!)
När man ändå var in till stan så passade man såklart på att shoppa lite.. hihi så nu har man festkläder till nästa helg, tagga!!!!
Kyss och smek!

@victorias house

Sitter just nu hemma hos victoria vi har nyss ätit och innan det så har vi ridit lite, nu ska vi plugga klart och sen ikväll ska vi mysa framför skräckisar och baka kladdkaka, hel mysig söndag med andra ord!



<3


Home sweet home

Halloj!
Har precis kommit hem nu. Mycket bra kväll igår överlag faktiskt, har så fina vänner! Somnade någongång vid halv fyra tror jag och gick upp vid halv tio imorse så har fått lite sömn iallafall. Funderar på att dra någon timme till här innan matchen vid fyra, det hinner jag ju med! Tänkte bara kika in och berätta att jag hade det bra igår :) Så jävla lycklig över att vi är lediga imorgon!! :D

Har ni haft en bra helg då ? :)

Söndag...

Godmorgon! vaknade för ett tag sen och har nyss ätit frukost. Nu ska jag packa och fixa iordning mig för att sedan åka hem till undebarlingen Victoria för att spendera min söndag där, vi ska plugga och rida tror jag! Kommer nog bli hur mys som helst! Skönt att vi är lediga imorgon också. pussssssen!



Gullungen! 


It's a good thing tears nerver show in the pouring rain


The Way We See the World.



Raise your weapon

and it's over.

Tjenixen fan!
Det var ett tag sen nu känns det som, fast det egentligen kanske inte var det? aja... anyway..
tagit det lungt idag, städat lite granna sådär... ska nog fortsätta med detta chillade idag. Måste dock plugga lite.. ligger efter i svenskan -.- ohfuck...
åh vet ni, imorse när jag vaknade så fick jag världens överraskning.. typ. det låg en svampbob kalender i min säng och en liten lapp där det stod "Nu har du allt något att sukta efter Joline! / Nicklas =) "
alltså.... har man underbara syskon eller har man? Älskade storebror <3

nu sitter jag och emma och snackar om att börja boxas, fysatan va taggad jag är då!!! efter jul så, då jävlar!!!!

<3

Du är mitt allt Hampus, det går inte att förklara hur mycket jag älskar dig!
Ingen har fått mig att känna såhär förut, du är det absolut bästa som någonsin hänt mig.



Härliga helg

Tjajna!
Just nu sitter jag och snackar med Hilda på skype och städar samtidigt. Eller ja... Städandet övergick till att testa kläder som ska med till gran canaria. 

Idag så ska jag iaf ta det lugnt, rida och städa... Alltså inte så mycket :) Funderade på att gå ut och springa men det tror jag att jag skippar... ISKALLT

Haha här är iaf en outfit som ska tas med till gran canaria:

2 bilder från idag!


Me and You, We can rule the world

'Cause no one's gonna mess with me, I'm a monster!

äntligen helg, fyfan va skönt! Långhelg är det också, eftersom att vi är lediga på måndag, dock måste jag upp tidigt ändå, ska vara hos tandläkaren vid 9, typiskt...!
Ikväll blir det bara att ta det lungt framför tvn typ.. är slut! 

och nu sitter jag och håller på att hungra ihjäl, sitter i köket och känner doften av den goda potatisgratängen o köttet.. gaaah, vill ha mat!!!!
juste, nån frågade vart jag hade köpt tröjan jag hade på mig på bilden hilda la ut på mig och malin när vi var ute bland löven... höhö! Den är i alla fall från gina :p

Nöjd!

Den här snygga tröjan beställde jag nyss, synd att jag inte hade råd med allt annat jag ville beställa bara.. fml.
Beställd från http://www.kandeeshop.se/sv/ för 269 kr.. men dock tillkommer frakt osv.!
"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Freeeedag!

Hejhej, kom nyss hem fårn skolan, slutade vid ett typ, hade frisör coh mentorspass på frisörlektionen gjorde vi "fågelbon" hah, och sen fick vi göra en avant gard inspirerade frisyrer! kanske lägger in bilder på dom senare för nu hinner jag inte, ska börja fixa mig coh sedan dra mig mot stan!
Tröttisarna Madde och jolle :)! 

Äntligen freeeeeeeeedag och helg!

hallojsan! 

sitter i skolan med hilda och malin och typ pissar på mig vilken sekund som helst så ska skriva fort haha. har precis haft lunch och innan det gjorde vi fågelbo på firsörlektionen haha lite kul men tog riktigt lång tid dock. Efter det här har vi mentorspass och hoppas på att få sluta tidigt så man får komma hem någon gång är hur trött som helst.. 


Jag och sötemmis på rasten hihi <3

11-11-11

omg, today it's the 11-11-11daaay!!!!
ställer klockan på alarm klockan 11:11, blir ju redigt pissed off om jag missar denna episka minut!!!!!
tänkte bara säga det, ska sova snart.. måste bara.. aah.
tja

You are a cinema I could watch you forever

Hej alla sötisar
Längtar till skolan imorgon, för då ska jag och SÖTIS ha mysdag med mjukisbyxor, mössa, filt, kuddis och JB-tröjan! Dessutom ska jag träffa en vän som jag har tappat lite kontakt med imorgon, och det ska faktiskt bli superkul att ta igen massa småprat! Trevligt värre!! :D
En vanlig chilldag
Pussis på munnen!

LYCKA

Mamma och pappa överraskade mig och Lucas och sa att vi ska åka UTOMDANDS innan jul! Det ska bli supermys! Har inte varit utomlands med min familj tidigare (bara Åland). Har i våras varit i Paris med min franska grupp i förra skolan (den enda gången jag har varit utomlands) men nu ska jag få åka på en solresa då vi ska göra små utflykter och mysa! Bland annat åka till maspalomas och anfi beach. GISSA OM JAG ÄR GLAD??? Tårarna kikade fram ör ögonen!

Gran Canaria here we come!

e jag sötis


Torsdag... SNART FREDAAAG

Tjabba tjena hallåååååå!
Sitter här och ja... Käkar godis haha gött gött! :D
Idag så har vi i handel haft prov... Det gick nog bra tror jag, men jobbig var det! Fick kramp i handen! Det var om marknadsföring så man fick skriva en hel del... Jobbigt men men :)

Nu ska jag snart kila ner och se på robinsson haha, det är ju final ju! (tror det iaf!) MEn ni får ha det gött! Imorgon ska man klä ut sig i skolan men har inget att ha på mig så får väl typ slänga på mig ett par vanliga kläder! Det blir kanon! 

Svar på frågorna!

Vem av er får ligga mest?

Svar: haha, alla får ligga, ligga, ligga, ligga. 

Visst har jag hääftiga kläder?

Svar: Absolut!!

Visst är jag häftigast i klassen madde? <3

Svar: Det kan diskuteras... jo men det är klart gubben!

Har någon av er pojkvän eller någon kille som ni är intresserade av?

Emma: ja jag har pojkvän, visade lite bilder på oss förut i bloggen ;)
Victoria: Nej, har ingen kille och är inte intresserad av någon.
Madde: Jag har ingen kille, och för tillfället är jag inte intresserad av någon heller!
Malin O: Jag har ingen kille, är dock intresserad av en!
Jennifer: Ingen pojkvän och ingen som jag är intresserad av :)
Hilda: Jag har ingen pojkvän just nu, och om jag är intreserad av någon, de ni!
Malin L: Jag har pojvän!
Joline: Har ingen pojkvän i alla fall, men om jag har någon jag är intresserad av håller jag för mig själv ;)

Hur många av er är oskuld/inte oskuld?

Svar: Det är en lite för privat fråga tycker vi alla.

vilka är era favoritaffärer?

Emma: vero moda, H&M, bik bok
Victoria: Bikbok, H&M, Vero Moda, Vila (ja alltså som alla andra, sen så finns det massa mer braiga butiker)
Madde: Bik bok, Vero Moda, Vila, H&M
Malin O: h&m är bra!
Jennifer: Gina, H&M och vero moda
Hilda: typ, bikbok, holmlunds, H&M osv...
Malin L: H&M, vero moda och typ bikbok.
Joline: Ica? Fett mycket god mat där ju!!

kan varje tjej nämna 5 stycken killar som de tycker är snygga? (ej kändisar)

Emma: min fina pojkvän! :)
Victoria: Haha jadu, jag vet inte riktigt, men finns många som ser bra ut. :)
Madde: Jocke Ejremar, Philip Bergqvist, Markus Aspen, Nikolai Aspen och Mathias Garpenklev
Malin O: Douglas, Hampus, Viktor, Viktor & Tedde
Jennifer: Pontus Wahlqvist, Rikard Falk, Viktor Klasén, Hampus Tranblom och Viktor Mattsson.
Hilda: ja du det finns ju många snyggingar!
Malin L: bara Hampus!
Joline: bff:en pontus och bästa boooyen. sen får väl Albin L, Viktor B(hoho) och viktor mattsson inta denna lista också! några random snygga baa

vem av er är roligast, blåstast (dum blondin typ :p), tycker ni har finast hår, bäst betyg i skolan, snällast, mest spontan, tränar mest, fikar oftast?

Emma: tycker alla är lika roliga och snälla! hilda och vickan kan väl vara lite blonda ibland ;), betygen har jag inte riktigt koll på men vet att victoria och madde har bra :), det är nog olika på vem som är mest spontan i olika tillfällen, jag tror jennifer och victoria tränar mest, och alla fikar väl ganska mycket antar jag! och alla har superfint hår!
Victoria: Roliga är vi alla (garvar så tårarna rinner från topp till tå!), blåstast när vi nog alla i olika tillfällen men kan säga att jag är ganska trögfattad när det gäller skämt... Sen då har alla tjejor drömhår! Skulle bara vilja klippa av desas hår och hänga upp dem på väggen. Hahah eller njaa... Men riktigt fint hår har dem iaf! Bäst betyg vet jag inte riktigt, har inte koll på det. Men vi har ju som sagt gått i olika skolor så det går inte att jämföra. Alla tjajooorna är sneella! Spontana... Jadu... Det är vi alla! Fikar gör vi i mängder tsm + plus massa mer!
Madde: Alla är snälla, Vickan har finast hår, Hilda fikar oftast, den mest spontana är nog alla vid olika tillfällen, alla är lika blåsta! Och jag är lätt smartast.. eller?!
Malin O: Säger som jennifer, alla är lika!
Jennifer: Alla är lika! :)
Hilda: alla är lika snälla, fikar lika mycket osv! :D
Malin L: Malin är roligast, blåstast måste nog vara Hilda.. Allihopa har extremt fint hår, Madde och vickan har nog bäst betyg. Alla är huuur snälla som helst, spontana kan vi nog vara allihopa, Ingen aning om vem som tränar mest.. men jag antar att det är Vickan och Jennifer och det är lite pinsamt hur ofta vi fikar.. för det gör vi alla typ hela tiden! :)
Joline: ehm.... denna fråga vill jag inte riktigt svara på, alla e sötisar.

är alla med alla i eran klass, eller är det grupperat? och vem av er tycker ni är snällast, blondast/trögfattade, roligast, knäppast, mest utseende fixerad och den som kommer med oväntade roliga kommentarer hela tiden? (:

Svar: alla är med alla, men det finns ju några smågrupper eller vad man kan säga.

gillar victoria verkligen killar?

Svar: Nej jag är lebb... Eller? JAG ÄLSKAR PÖJKAR skoja... Jag skojade inte :) Nej men vad får dig att tro att jag, Victoria är lesbisk? :O

Skriv några top killar som ni har på en lista i huvudet?

Emma: ashton kutcher, andreas wijk, chad michael murray.
Victoria:Jadu... Kan säga att jag är dålig på kändisar.. Har ingen aning vad fölket heter!
Madde: Ashton Kutcher, Robert Pattinson, Kim Vadenhag och Zac efron.
Malin O: ashton kutcher & zac efron!!
Jennifer: Robert Pattinson, Channing Tatum och Adam Brody
Hilda: Andereas Wijk, Zac efron, Eric Saade osv...
Malin L: Det gjorde man typ i 5an..
Joline: Oskar Linnros, Daniel Adams-Ray, Herbert Munkhammar, Andreas Wijk, Ashton Kutcher :*

vem av er har minst snopp?

Svar: ja... svårt att avgöra, ganska jämnt. Vi ligger ju mellan 20 - 25 cm slak.

Victoria ser verkligen läskig ut på bilderna från Halloween festen. Från vad jag har sett så tar hon hem priset så länge hon betedde sig skrämmande också!

Svar: K.

Anser ni att eran gymnasie skola är en bra skola som har trevliga/attraktiva personer förutom ni själva?

Emma: jarå den är bra och personerna jag pratat med är iaf trevliga! :)
Victoria: JB är bääääst! "läxfri" skola... eller inte! har massa arbeten hela tiden men det lär man sig av! klart det finns trevliga personer!
Madde: Ja det är en toppenskola med assnygga människor!
Malin O: Ja! Våran skola är bra! :)
Jennifer: Ja grym skola, grymt folk!
Hilda: En skit bra skola, med as snygga människor!!
Malin L: Jag tycker att JB är en grym skola. Känner ju inte direkt alla i skolan men de man lärt känna är allt annat än otrevliga! :)
Joline: jag tycker att skolan är bra och de jag pratat med har varit trevliga iaf:p
tycker ni(förmodligen idol tittande tjejer) att Robin Stjernberg är en gooobit?

Emma: han sjunger sjukt bra, men inte min smak på utseendet.
Victoria: Håller med Malin! Han ser ut som en riktig myrslok och njaa... Han sjunger okej :)
Madde Tittar inte på idol, så vet inte vem han är!
Malin O: Han sjunger riktigt bra, men han är inte så himla snygg.. Lite söt :)
Jennifer: Till utseende vet jag inte, men världens jävla röst dock!
Hilda: han sjunger ju bra osv, men i utseende så är han är inte min typ av kille!
Malin L: Nej, han ser ut som en myrslok.. men han sjunger bra! :)
Joline: han är ju inte snygg eller så.... men han sjunger ju skitbra! ryyyysningar

eftersom att jag såg på jolines blogg, som jag har följt ett tag, att det var frågestund här. så kan jag lika gärna fråga här vad det var hon gjorde på östermalm för jättelängesen, som hon lovade på bloggen att hon skulle skriva om, men inte gjort ännu?

Svar: oj, berättade jag aldrig det? hehe sorry bror.... Jag var iaf på ett möte angående en musikvideo, som jag och en kompis sedan var med i, hehe :p

och har någon annan av er tjejer en blogg som bara ni skriver i? skulle vara kul att veta :)?

Emma: nej.
Victoria: Nej, men bara en privat med ett par vänner :)
Madde: Nej det har jag inte.
Malin O: nej.
Jennifer: ja, http://jenniferlundgrens.blogg.se
Hilda: En som jag aldrig uppdaterar...
Malin L: nej
Joline: japo, jag har en blogg som heter joolinee.blogg.se (Y)

Är alla med alla i eran klass, eller är det grupperat? och vem av er tycker ni är snällast, blondast/trögfattade, roligast, knäppast, mest utseende fixerad och den som kommer med oväntade roliga kommentarer hela tiden? (:
Svar: se ovan.

Jag offrar mej vem av killarna i klassen är snyggast?

Emma: allaihopa givetvis! ;)
Victoria: alla är fina på sitt sätt tihihi (a)
Madde: Allihopa såklart! Vi har riktiga goobitar i klassen!
Malin O: chipego!
Jennifer: Hmmm David.
Hilda: allihopa! :)
Malin L: alla är fina på sitt sätt, men mauritz och chipego.
Joline: Min BFF pontus! <33333

Vad har ni för framtidsdrömmar? :)

Emma: tjäna fett med cash och bo i hollywood med min dröm kille ;)
Victoria: bli miljonär och leva lyckligt.
Madde: Jag vill självklar arbeta som frisör och tjäna bra! Sen vill jag hitta världens bästa kille, få världens snyggaste ungjävlar!
Malin O: bli rik!
Jennifer: gifta mig rikt, skaffa 2 fina barn, och stå i salong
Hilda: bli rik!
Malin L: att bli rik och leva lyckligt.
Joline: bli stenrik.

Hur gammal är ni?

Svar: Vi alla är födda år 95 :)

Hur länge har ni bloggat?

Svar: tillsammans har vi bloggat i någon vecka.

Hur många bloggar har ni haft?

Emma: 1 för evigheter sedan.
Victoria: jag har haft 3 med den här.
Madde: Jag har haft 1 blogg.
Malin O: 3 med den här
Jennifer: 2 st.
Hilda: 3 med denna!
Malin L: ja en blogg innan denna.
Joline: jag har haft 3 med denna.

Har ni gjort eran design själv?

Svar: Ja det har vi, Victoria och Hilda har fixat den!

kan inte ni lägga ut bilder/videor/beskrivningar på hur ni fixar erat hår och sminkar er, och vilka produkter ni använder? skulle vara jättekul :)

Svar: Det kan vi jättegärna göra! vi kan visa er senare i en videoblogg eller ett inlägg.

Det vore kul att veta om någon av er är intresserad av killar eller inte om dom är singlar :)

Svar: Malin Laestander har pojkvän, Malin Olander är intresserad av någon... ;) ! vi andra är forever alone. haha skämt åsido!

Torsdag



Hejsan! kom nyss hem från stan, gjorde entrepenörskaps uppgiften efter skolan med Victoria och Jennkisen, shoppade lite också kanske visar sen vad jag köpte. Idag på frisörlektionen gjorde vi lockar med plattång, och sen så skulle en del av håret vara rakt också. Vi blev indelade i par och skulle sammarbeta! jag och Medina lockade hela håret och gjorde luggen slickad och uppsatt på sidan! Sen så tog jag även min permanent som jag gjorde innan lovet, som blev ett riktigt affrohår, haha!

Rubriksbrist

Godkväller! 

Sitter här i soffan och inväntar hockeymatch med tomas och melvin efter att ha precis tryckt i oss pizza, gillas!
Hahah det är någonting med mig och mornar.. Imorse försov jag mig en timme typ och när jag väl kom upp var jag hur sur som helst för att jag inte tyckte det var värt någonstans att åka in för att ha tre timmars äckel matte haha men aa kom in lite efter nio iallfall och har överlevt dagen! Efter skolan gick vi ner på stan och gjorde en entreprenörskapsuppgift så vi slipper göra den på måndag = ledig dag!! Hur skönt som helst.
Nu blir det långt här och gissar på att inte en kotte orkat läsa sig ända hit men ja, ska kolla på hockeyn snart iallafall. Hoppas ni haft en bra dag! Pusss :)

Tidsfördriv

One three hill eller O.C: O.C
Ute- eller Hemmakväll: Åh vad svårt både två beroende på vad jag känner för!
Lyx eller Budget: Vur på vad det gäller,
Sommar eller Vinter: Både helt klart älskar varma sommardagar men vintern är otroligt mysig när första snön faller å all mysig musik.
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Pyjamasbyxor och linne
Favoritfilm: A little bit of heaven
Drömväska: Hmm... svårt finns många sjuuukt snygga väskor
Favoritfärg: Lila, rosa, svart, vit, blått typ :P
Drömprins: Adam Brody
Maträtt: Smördegsinbakad älg filé med en stor fräch sallad
FavoritResemål: Sri Lanka elr USA
Tycker inte om: Kan bli långt, folk som trackar på andra å dem som spelar ngn dem inte är samt lögner
Favoritdricka: Te
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vitt
Vad gör du när du är uttråkad: Laddar ner en film, promis elr datan
Missbruk: Te haha beroende typ
Vad retar du dig mest på: När folk har löshår och det syns
Läggdags: Olika dag för dag
Nagellack: ljusa färger
Syskon: Lille bror
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar:
Cancer eller barn
Bästa bok du läst: Simon och sofi
Favoritparfym: vanilla
Vilken är din bästa egenskap: Bryr mig om alla
Senaste köpta skiva: Ojjj haha minns fan inte!
Favoritgodis: Jordnötsrutor och choklad
Studier eller jobb: Studerar, handel och administration
Bästa kompis: Emelie, Unni, Vicky å Emma
Favorit bloggar: Vänners bloggar och sen följer jag Egoinas blogg.
Nytt eller vintage: Nytt.
Blond eller Brunett: Brunett för min del men de är ju från person till person
Blåa ögon eller Bruna ögon: båda är lika fint
Vanilj eller Choklad: Vaniljmuffins med choklad överdrag ;)
Hund eller Katt: Hund
Christina eller Britney: Britney
Lip-stick eller Lip-gloss: Lip-stick
Rock eller Rap: Rock
Rosa eller Lila: Lila
Tv eller Dator: Dator, kan man ju kolla tv på också
CDs eller Radio: Radio
Basket eller Football: mitt boll sinne suger men fotboll
Äpple eller Apelsin: Äpple
Morgon eller Kväll: är både kväll och morgon människa
Kyckling eller Kalkon: Kyckling till mat kalkon på macka.
Berg-och-dalbana eller Vattenbana: Berg-och-dalbana
Droger eller Likör: Likör
Guld eller Silver: silver
Nike eller Adidas: Adidas
VH1 eller MTV: MTV
Sanning eller Konsekvens: Sanning
Harry Potter eller Lord of the Rings: Harry potter
Regn eller Snö: Snö!
Gå eller Springa: Gå ,
Stranden eller Bergen: på stranden hittar ni mig nog allt
Stan eller Landsbygd: Stan men landet kan va skönt det med
Kärlek eller Lust: Kärlek
Stjärnor eller Månen: Strärnor
Sko eller Sandal: Skor haha
Bad eller Dusch: Varmt bad med tända ljus och en härlig tidning
Syster eller Broder: min älskade broder
New York eller California: Omöjligt att välja! älskar både
One three hill eller O.C:  One three hill
Ute- eller Hemmakväll: Beror helt på humöret!
Lyx eller Budget: Budget I guess, har inte råd me nå jävla lyx.. haha
Sommar eller Vinter: SOMMAR, men jag älskar julafton..
Vad har du på dig en ledig dag hemma: stor t-shirt och typ mjukis elr shorts..
Favoritfilm: Har tusentals, men Twilight är en självklar favorit!
Drömväska: Bra fråga..
Favoritfärg: Tycker typ om alla färger!
Drömprins: Hampus.. hehe!
Maträtt: Älskar mat, så vet inte!
FavoritResemål: Har inte varit i så jävla många länder, men favoriterna än så länge är Grekland och Spanien!
Tycker inte om: Falska personer, och en hel del annat.
Favoritdricka: Coca-cola! <3
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vitt och en fondvägg med blommor på! :)
Vad gör du när du är uttråkad: Typ som nu, en lista? :p haha..
Missbruk: Choklad!
Vad retar du dig mest på: Haha oj, finns så mycket så kan inte svara på den frågan.
Läggdags: sent, oavsett dag.
Nagellack: Fransk manikyr.
Syskon: Lillasyster, Mickis!
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: Barn i Afrika typ? Elr cancer grejs.
Bästa bok du läst: Hmh.. längesen jag läste en bok.. men det får nog bli Tillsammans böckerna.
Favoritparfym: De flesta av Escada.
Vilken är din bästa egenskap: Äh.. jag vet inte? :p
Senaste köpta skiva: Oj, jiiiiseees.. längesen jag köpte en skiva.. Spotify! <3
Favoritgodis: CHOKLAD!
Studier eller jobb: Studier, frisör.
Bästa kompis: Jim, och sedan självklart mina tjejor!
Favorit bloggar: Denna, vänners bloggar, Sarah tjulanders och typ kenzas osv..
Nytt eller vintage: Nytt.
Blond eller Brunett: Brunett, blondt på killar!
Blåa ögon eller Bruna ögon: Blåa!
Vanilj eller Choklad: Choklad förfan...
Hund eller Katt: Hund och katt!
Christina eller Britney: Britney
Lip-stick eller Lip-gloss: INGET!
Rock eller Rap: Både och är bra ibland..
Rosa eller Lila: Rosa
Tv eller Dator: Dator!
CDs eller Radio: Radio
Basket eller Football: Basket tror jag.. trots att jag är så kort.. haha
Äpple eller Apelsin: Äpple och Apelsin
Morgon eller Kväll: Kväll!
Kyckling eller Kalkon: Kyckling, givet!
Berg-och-dalbana eller Vattenbana: Berg-och-dalbana
Droger eller Likör: Inget av det.
Guld eller Silver: Beror på..
Nike eller Adidas: Adidas
VH1 eller MTV: MTV
Sanning eller Konsekvens: Sanning
Harry Potter eller Lord of the Rings: Harry potter
Regn eller Snö: Snö!
Gå eller Springa: Gå
Stranden eller Bergen: Stranden!
Stan eller Landsbygd: Både och!
Kärlek eller Lust: Kärlek
Stjärnor eller Månen: Stjärnor
Sko eller Sandal: Sko
Bad eller Dusch: Beror på.
Syster eller Broder: Syster!
New York eller California: Inte varit i varken New York eller Kalifornien... skulle gissa att båda e lika bra.


10 november

hei!
sitter och har matte förtillfället, fast jag jobbar ingenting, för det är så jävla tråkigt och jag hatar det.
Hilda sötis ville bara att jag skulle uppdatera.
på rasten åt vi munkar. det var gottis.

Round it goes

Halloj!

Ligger i sängen nu nyduschad efter en bra men jobbig träning, känner verkligen att jag har en förkylning i kroppen, blir verkligen dubbelt så kämpigt då.. Så ligger här och mår lite halv risigt, hoppas att det inte blir sämre iallafall så jag orkar kravla mig till skolan imorgon och klara dessa sista skoldagar frisk åtminstone. 
Ska kolla klart på oth avsnittet jag kollar på sen sova och vila ut. Godnatt vänner! Puss

Onsdag!



Idag i skolan har vi haft frisör hela dagen! klippte helform på förmiddan och hade teori på eftermiddan om typ kundbemötande, finiiisar på bilden igår på idrotten! Ps. JOLLE E SÖTIS!

e dom sötis?

eh... JA! jag döööööööööööör. sötaste på länge!

Plugg plugg plugg...

Tjenare!
Har nyss käkat mat och gjort magen glad! Åt inte så mycket i skolan så... :)

Men iaf så hade jag handel hela dagen och vi redovisade från halv 9 till halv 2.. Massa prat! Det var typ 5 grupper med 2 i varje, men fick redovisa själv för Henke inte var där men det gick kanonerskanoners!

Idag fick jag också reda på att jag ska ha ett ganska så stort prov imorgon så det är nog bara att plugga på och hoppas på det bästa! Så hare gött! Puss
Denna sötnos mös jag med i helgen! (mitt kusinbarn, på bilden är hon någon dag men nu är hon tre månader) :)


MAKE ME FEEL IMPORTANT

Tjofaderittan!
Nöjd tjej, fått käka mammas lasagne två dagar i rad, mums! Kladdkaka på det är ju inte heller så tokigt.. Idag i skolan fick vi klippa helform, alltså rakt av. Sen efter det fick vi klippa snett också, asnice!
Haha det är nå galet vad gos-sugen jag är, eller har varit det i en vecka nu.. Hjälp?!
Och grattis till Malin och Hampus som firar 6 månader idag, ni är så fina tillsammans!! Vill också hitta någon, blir så aviiiiis!! Hihih :*
Pusssss

Home again..!

Sitter här hemma igen med magont.. sköööönt, fast egentligen inte.
Jaja.. har iaf sovit ut ordentligt, kollat film och bara tagit det lugnt medans tjejerna har en dag med endast frisörlektioner i skolan.. orättvist! Men får väl hoppas att de fick göra något som var mindre roligt.. som att typ rulla permanent eller något ! ;)

Och idag firar jag och Hampus 6 månader tillsammans, hoppas på fler! :)
Så jag åker förmodligen till honom ikväll om jag mår bättre! 

Allt jag hade och säga, peeeeace! 


Värsta pojkvänsakademin.


det är lätt att va efterklok

lätt att se i backspegeln och skilja rätt från fel


Hellluuuuuuu!
Ligger i sängen, som vanligt, och är äckligt trött och fryser äckligt mycket.. ska nog hoppa in i duschen och duscha riktigt jävla horlänge!!!!
varit en ganska chill dag idag. stekte mig igenom svenskan och på idrotten traskade vi runt i skogen och kasta frisbee, kul? eh... bjuuh. nej. skitkallt!
tog en senare buss hem också, så hann träffa indy ett tag också, najs, med tanke på att vi inte täffats sen förrföra helgen, OMGGGG!!!!

bjussar på en grym låt ;)


19:03

Hallooojsan! 

Sitter just nu och pluggar, fick något jävla ryck och ba NÄ FAN jag vill plugga lite jag! Så satte igång och är snart klar, hur skönt som helst. Väntar bara på att Hilda ska ringa mig någongång så hon kan hjälpa mig haha..
Skön dag i skolan iallafall, lugna lektioner osv osv. Gick på stan en sväng med Anna, fick med mig en mascara och typ tunna svarta nyon-strumpbyxor(vad fan heter det?) hem.

Pussss

Even the wrong words seems to rhyme


....

mogna vänner man kan ha Emma och Malin Olander! töntar.

Glow

Godmorgon! 
Har inte haft världens bästa morgon direkt.. Försov mig en halvtimme så fick en aning bråttom så stressar som en jävla idiot, går ut till bussen och inser att jag glömt idrottsskorna.. Tänker att jag inte kommer inte med bussen ändå så går in tar det lugnt och hämtar dem. Går ut och bussen kommer precis. Flyt! 
Har svenska nu och ska gå ut på rast nu så vi hörs! Puss

Videoblogg



Andra videobloggen by Malin & Malin

Happiness hits her like a train on a track

Ligger här i sängen och småsneglar på fotbollsgalan samtidigt som jag kollar på oth. Tidigare idatg har jag städat rummet lite och fixat en taklampa till mitt rum, haha var lite på tiden kände vi här hemma. Sen har jag bara ätit jättegod middag, LASAGNE <3 och sen ingenting mer.. Antar att jag ska koll klart här och kanske läsa lite ur engelska boken innan jag somnar och kämpar mig upp ur sängen imorgonbitti. Kände att det var lite trögt idag efter en och en halv veckas lov..

Hoppas ni kämpade igenom eran också iallafall, säger godnatt nu! Puss

Delta i halloweentävling eller inte?

Första skoldagen är avklarad, skööönt! Imorgon så är det lite halloweentävling i skolan, är fett taggad på't, men vet inte om jag ska vara med.. Verkar inte vara lika många som är så taggad som jag, men det vore ju förjävla roligt! Har redan vvalt outfit och allt! Om man nu ska vara med..!


Rebecca & Fiona - Bullets



Inatt är du min.

Om ungefär en timme kommer min snuttbulle hit och håller mig sällskap i natt ;) , myyyspyyys!

Och imorrn väntar en ny skoldag, för min del den första efter lovet eftersom att jag var hemma idag på grund av att jag inte mådde så bra imorse, sen efter skolan imorgon ska jag och Malin dra in till Norrtälje och sola osv.. bättre än så blir det inte.


Det var väl typ det jag ville säga.. Och inom kort kommer svaren på frågestunden också.. håll koll! :)


Back on track efter höstlov!

Goddagens! 
Sitter här och vår engelska lärare ska precis inleda våran engelska-lektion. Hilda är så glad idag över att få ha engelska ni ska bara veta haha!
Tänkte bara kika in och hälsa. Ha en bra måndag! Puss

bra avslut på veckan och lovet!

Har precis tryckt i mig en bit kladdkaka och en kopp te, verkligen ett bra avslut på denna vecka, och framför allt.. slut på lovet!!!!! Orkar verkligen inte med skolan imorgon. Mördar dag. kul. Men ska bli kul att träffa brudarna igen. Vissa var det ett sen man såg.
Skulle behöva sova nu om jag ska orka upp imorgon, men sov hela dagen idag så det kommer inte bli lätt att somna! Dessutom måste jag fixa min iPod och duscha. Kommer komma i säng sent idag känner jag. Det är ju dock inte så ovanligt med ändå...
Avslutar detta inlägg med en bild på mig och licious

Som säkert alla andra i världen gör..

Så kollar jag på Mtv EMA galan, och seriöst vad tänker världen med som ger JUSTIN BIEBER 2 priser.. -.- Alla andra är bättre än honom, som till exempel min älskade Bruno Mars, GUD! så satans jävla bra!


Life was better than awesome

Hej pussgurkor!
Nu är som sagt höstlovet snart slut.. skulle ju plugga idag men har det blivit gjort eller? Näääjää.. det har ju inte det.. Bara sätta sig någon helg, eller nästa lov kanske? Blir asbra det.
Just nu sitter jag och lyssnar på en fantastiskt bra låt, jag älskar'n!
http://www.youtube.com/watch?v=7wfYIMyS_dI ,typ asbäst!!! Så fiiin

HÄMSKT

http://www.expressen.se/sport/ridsport/1.2614283/stjarnhasten-dog-mitt-under-tavlingen

Usch! Får kalla kårar när jag ser detta! Det är hämskt! Tänk att vara på tävlingsbanan och hästen kollapsar...

Det bor en ängel i mitt rum

Hej sötnötar!!
Nu är höstlovet snart slut.. :( kan inte säga att det varit det bästa lovet eller? Har ju typ inte hänt nånting..! Men det har i vilket fall som helst varit oerhört skönt att få vila ut och snart kommer ju jullovet, åå då mina vänner ska jag ha roligt!! Ikväll blir det väl en lugn kväll med familjen, framför "Vem kan slå Filip och Fredrik" med chokladmouse!! MUUUMS!
//Pussisar på rumpisen!

NY DESIGN

ZUP?!
Har gjort en ny design. Om jag får bestämma så ska den vara vit istället för röd.. Men det tycker inte hilda. Man måste ha en bakrund med färg eller mönster.. Mönster är fult, ser ut som en jävla kärringtapet typ.. Så tog en färg istället. Eftersom att vit inte är en färg.. Hoppas du blir glad hilda! :)

Jag älskar dig!

God förmiddag!

Nu är jag ganska nyligen hemkommen ifrån min fina pojkvän! Jag åkte dit vid 6 tiden igår sen så lagade vi mat, bakade, fikade hos hans bror, kollade film osv! Hur mysigt som helst!

Men ja.. nu har jag dock ingen aning om vad jag ska fördriva denna söndag med, blir väl förmodligen så att jag sitter vid datorn resten av dagen och har ångest över att det är skola imorrn.. usch. 



Jag älskar dig Hampus!


Söndag

Hola!
Vaknade runt 12 idag, somnade typ klockan 2 igår.. Kollade på '' En blomma i afrikas öken ''. Fyfan vilken film! Så jävla hemsk, och det är ju sjukt att det har hänt på riktigt också..
Iallafall, just nu ligger jag i sängen och inte gör något alls. Skulle vilja träffa emma eftersom att vi inte har setts på typ 3 veckor.. Får se hur det blir med det!
Orkar inte lägga upp bilder nu, dom kommer någon annan gång. Puss!

The one that not cries, don't understand

Godmorgon! Har intagit sängläge igen efter en promenad i kylan med hunden och Karro. Vaknade vid elva idag så har sovit ut ordentligt och är redo för en skolvecka igen! 
Ska kolla på lite oth sen blire mat och sen ner till hallen till samlingen. Wish me luck! Puss

Halloweeeeen

Tjenamors! 
Jag har nyss kommit hem från en ytterligare "halloweenfest" med min släkt på mammas sida. Det var galet mys och massa god mat! Bl.a. kött och potatis och till efterrätt cheesecake. Mumms! Sen så somnade jag i soffan hehe... Men tur att vi bor grannar!

Sen så har jag också kommit hem från Malin på dagen då vi som sagt firade halloween på kvällen/natten. Det var BÄST! Haha det började med att jag Hilda och Jennifer skulle ta oss ut med buss och Jennifer blev kissnödig så vi skulle lära henne hur man kissade ute. Men det gick ju som det gick... 

Sen när vi kom fram möttes vi av Malin och Malin som var utklädda till mumier, Joline djävul och Emma snickare. Haha sen så bara mös vi i mängder och käkade god mat. Trevligt värre!

Imorgon var det meningen att mamma skulle väcka mig för att jag skulle följa med på gudstjänst (Lucas konfimerar sig) men jag tror inte att det blir så mycket av det... Känner mig trött som en åsna så ska nog dra till stallet för att lägga mig i halmet. Hare gött! Puss! ♥
Massa kärlek till alla mina älsklingsflickor! Ni vet vilka ni är! <3


Home is whenever i'm with you

Godkväll kära vänner! Har nyligen kommit hem från en toppen kväll med mina fina tjejer, så skönt att få träffa dem och bara prata massa :) Snälla pappa kom och mötte mig och sen gick jag upp till mig och fick en jobbig tvångstanke att jag bara var tvungen att byta sängkläder haha så det har jag precis gjort och finns det något skönare än att ligga i en nybäddad säng? näää tveksamt. 

Ska fortsätta knapra i mig lite vindruvor och dra på ett oth-avsnitt som inte är färdigkollat och sen blir det sova så man är fit for fight för match imorgon. Kommer förmodligen få asont i benhinnorna men värt ett försök! Nu blev det långt här så ska bara säga godnatt! Pussar

glöm inte frågestunden!!

Glöm för gudsskull inte bort att vi har en frågestund som pågår just nu tills på Måndag! Ös på med frågor nu och fråga vad ni vill och hur mycket ni vill! :D klicka -----> HÄÄÄÄÄÄR <----- för att komma till frågestunden!



stressad chey

Godkväll damer och herrar!
sitter nyduschad slarvigt, fult, äckligt sminkad och har asbrottom. Kom hem från olander vid halv fyra då vare bara pang bom in i duschen för ikväll ska jag iväg till uppsala till *hemlig* ;) whoopwhoop!
egentligen var det meningen att jag skulle ta en buss som går... NU! men det ser ni ju själva att jag inte hinner det. Får tigga om skjuts till rimbo. Livet på landet är inte alltid så lätt...

-
Gårdagen/kvällen var askalas (bortsett från vissa saker... men sånt tar vi inte här) Hade det skitkul med mina bästa bröder. Hilda har redan lagt upp några bilder, men det kommer antagligen flera när malin fixat in sina på datorn.
-
Nu ska jag fortsätta fixa mig lite... Bjuder några random bilder så länge
-

Mys på hög nivå

Har precis kommit innanför dörren, har varit hos min faster för min kusin fyllde år igår. Åkte dit direkt när jag åkte från Malin i rimbo. Hade en grym kväll med grymma brudar kan jag väl säga! Kommer förmodligen komma upp massa bilder sen! :D

Nu ska jag bara ta det lugnt och äta midad och så innan jag drar till Karro med tjejerna för ännu en myskväll. Sånna kvällar tackar man aldrig nej till! Hoppas ni haft en bra fredag och att ni får en bra lördag. Puss

Halloween - bildbomb

Lite bilder från gårdagen som spenderades med brudsen! inga bilder blev typ bra haha men men och det är inte bilder på alla så ni vet! :)

Jag ser minnena, men jag ser ingen framtid

Hej bästa läsare!
Hemkommen från leksand och nu ligger man nerbäddad i soffan och lyssnar på lugna favoriter och är lite sentimental, bara för att!
Wohooo, Leksand vann med 4-1 mot Västerås, det är ju underbart!!
Så synd att jag missade tjejkvällen med brudarna.. så värdelöst för jag känner att jag måste träffa er snart!!!
Lördag lördag lördag!! Taggish!
Pusssss och kjääm från Madde

FREDAAAAAG

chacha!
Nu har alla brudarna kommit hem till mig, kul att träffa alla igen!
Viccan sitter och blir sminkad för tillfället, hon är snart klar. Hoppas jag.. För jag är vrålhungrig!!
Ikväll ska vi nog bara mysa! Titta på idol och äta typ.. haha!
Bilder kommer sen! Puss från alla!

My heart is pumpar for kärlek

Hej gullrumpor!!
Nu är jag på väg till Leksand med fina familjen och släkten, vi ska snart stanna och käka!
Sitter just nu och lyssnar på gamla låtar och njuter, nostalgi!
Om jag kommer hem i skaplig tid så kanske man till och med hinner med lite festligheter? Hoppas!!!
KOMIGEN NU LEKSAND!!
Pussssen// Madde

Take The Lead

Hallådär! 
Som vanligt sover jag ju bort halva mina dagar, men det är bara för allt när klockan passerat typ ett så är det någon som man inte pratat med på länge eller något sånt som skriver till en, och då kan man ju inte bara dra :o haha! Så det blev sent igår...
-
Nu sitter jag och äter frukost och kollar på Take The Lead. Jag minns att vi kollade på den i skolan i 5an, och jag verkligen älskade den då, men har glömt bort hur den var, så jag är bara tvungen att se den igen :)
-
Efter ska jag väl packa klart lite och fixa det sista inför kvällen, ska bli så jävla grymt!
Hörs kanske senare idag!

BaddaBAAAAM

TJOOOO!
Just nu så sitter jag och lössnär på mösaik och skypar med Hilda! Vi bara snackar och snackar och taggar inför kvällen! Treeevligt!

När jag vaknade imorse så kom jag på att vi ska ju ha läst ut en bok och ha skrivit om den. Men jag har typ inte börjat läst... Har läst ca. 20 sidor och har en hel del kvar... Orkar verkligen inte! UUUSCH! Asså det är inte det att jag hatar att läsa för det gör jag inte, jag älskar att läsa! Men inte på engelska för jag suger på det. Har väldigt dåligt självförtroende i just det ämnet... 

Naj men vi höres gott folk! Slänger in en GAMMAL bild på mig (ser ut som en gammal kärring men det får ni leva med för Hilda den skiten tvingar mig att lägga upp bilden)...
(och ja, galet najs att vi hade 92 unika besökare igår och 319 sidovisningar!)


I hope you don't mind that I put down in words

Godmorgon sötnosar! 

Sitter här och har precis packat färdigt för kvällen och ska börja städa här på rummet som ser förjävligt ut! Sen blir dusch och sen Uppsala och vidare. Bara att tagga för en bra kväll/natt nu då :D!

Från någon galen sommarnatt. Ta mig tillbaka



We Found Love - Rihanna ft. Calvin Harris


det går bra nu, kompis det går bra nu!

Rullar på bra nu med läsare, går uppför. Känns ju jävligt nice. Fortsätt så! :*



VIDEOBLOGG!


Lockar med plattång @ jb

Tänkte att det kanske kan vara roligt för er att se lite vad vi har gjort på lektioner och så. 
På en lektion fick vi tvätta och sedan fixa varandras hår. Jag gjorde plattångslockar på Malin L som blev såhär:
Ruskigt slarvig sektion jag vet haha..
Resultat!
Och söta Malin och Malin!

tihihi

 


varför vara normal när man kan vara sig själv?

Sitter i skrivandestund på huk på mitt skrivbord. Japp, skrivbordet... har datorn på byrån som står bredvid. Haha, jag är inte riktigt som alla andra barn, det är en sak som är säkert!
-
Snackade med hilda på skype nyss, dock dissade hon mig för Robinson, men det kan jag faktiskt leva med!
Vi är så söta, Licious och jag... vi började snacka och ta kort åt varandra på hur vi satt och om hur stökigt vi hade, så båda börjar städa sina byråer, vilket bara var bra, för det har jag vela gjort ett bra tag nu, har dock inte haft orken, men nu så!
-
Men nu ska jag ta mig en dusch, sen packa lite smått iför morgondagen. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
OCH GLÖM INTE BORT ATT STÄLLA LITE FRÅGOR I VÅRAN FRÅGESTUND!!!!!! inlägget hittar ni --> HÄR <--
-

En länk till frågelådan!

En länk till frågestundsinlägget. Keep asking folks!
http://bruuudarnas.blogg.se/2011/november/fragestund.html

Season six

Tjabba tjäna! Ligger här i sängen precis som det ska vara och kollar oth, har precis börjat på säsong sex, and im tellin ya, ni som inte sett one tree hill: DAGS ATT BÖRJA KANSKE? hur bra som helst.
Ligger iallafall och käkar lite chips och har det allmänt bra. Imorgon kommer bli en bra dag!! :D

HEY YA!

You think you've got it
Ohh, you think you've got it
But got it just don't get it
Till' there's nothing at all
We get together
Ohh, we get together
But seperate's always better when there's feelings involved
If what they say is "Nothing is forever"
Then what makes love exception
So why are we so in denial when we know we're not happy here
You think you've got it
ohh, you think you've got it
but got it just don't get it
till' there's nothing at all.
We get together
Ohh, we get together
but seperate's always better when
there's feelings involved.
If what they say is "Nothing is forever"
Then what makes love exception?
So why are we so in denial when we know we're not happy here

-

mallaaaaaaaaan

Kvart i 5 ringde mallan och sa att hon skulle sova hos mig idag, så tog en rekordsnabb dusch på typ 7 min för att hinna med bussen som går 20 över, så måste skynda mig ut nu! pussss

fråga fråga fråga

Glöm för guds skull inte frågestunden några inlägg ner!! Fråga vad ni vill och hur mycket ni vill! :D

Saknade hästar

Halloj! Har precis kommit hem från att ha ridit en och en halvtimme med syrran! Hur kul som helst så vi kommer förmodligen åka dit och rida då och då nu :) Gick iallfall väldigt bra, fick en halvseg häst men det var bara att kämpa på så kommer definitivt ha världens träningsvärk imorgon haha..

Har precis ätit lite lunch och ska krypa ner i sängen tänkte jag och slå på en film, mysigt värre!

Godmorgon 03 November 2011

Godmorgon bloggen!
Åt nyss frukost och nu sitter jag och myser med min babe lite! Ska gå och duscha nu och sen åka till stan, blir inge shopping i stockholm idag, är inte helt frisk så struntar i att åka dit, får bli en annan gång då jag är helt frisk. Så får stan duga idag! Lateeeeeeero!
Min älskling, söt va?
image description

Thun´s

Tjenamooooors!
Just nu så sitter jag och kollar på tv (kalla fakta). Det handlar om barn som har råkat ut för skador på dagis. Ett barn hade till och med råkat hängt sig. Usch! Det är ju hämskt!

Idag så har iaf jag, mamma och min bror Lucas varit på Thuns och handlat lite. Det fanns inte så mycket men fick med mig ett läppsyl, ett par trosor, ett gäng toffsar, choklaaad (loop marabou), deo... Ja alltså typ ingening! Lite tråkigt men men, plånboken blev iaf glad! Då har vi råd med att köpa annat tihihihi!
Hahaha en lite skojjjig sak var att det var en som kom fram till min bror och frågade om han jobbade där! Hahahah pöjken är ju bara 14 år! Hahahhaa!

Nej nu ska jag nog ta och tvätta bort mascaran och borsta tänderna för att sedan krypa ner i sängen! Ha det gött!

Jag vill dit palmerna bor, gå i sand utan skor!

En bild säger mer än tusen ord, så nu kan ni ju sitta och tänka på vad min kväll går ut på!!!!
Jag kan inte sluta tänka på dig, är det att vara kär?
/pusssssen från moi!

I am going to the frisör !

Som rubriken lyder så ska jag alltså till frisören imorrn, spännande spännande.. har tänkt göra något helt nytt för min del, (Gillar förändringar) satte... tänkte visa en bild på hur jag tänkt ungefär! :)



Snyggt va?

Resultat återstår att se, kanske slänger upp en bild imorrn!


C U T

Hallådär! 
Sitter just nu i sängen, har precis kollat på senaste avsnittet av Karatefylla, haha verkligen ett program för mig, så jävla sjuk humor så att det inte är sant!
Men... det var inte det jag kom för att säga... utan jag tänkte berätta att jag klippte håret igår, en ren impulsgrej.
Var syrran som klippte mig och jag blev faktiskt riktigt nöjd! Hade aldrig tänk att jag skulle göra en sån här frisyr, men ibland måste man ju testa något nytt, kan ju inte ha samma gamla frisyr hela livet.
-
Såhär blev det i alla fall, vad tycks? ;)

2 november

Tja alla blogg readers! mallan o här!
Är för tillfället hungrig som en viking. Även fast jag precis åt en billys.. Höll på att elda upp ugnen, men man e ju brandman så.. Idag vaknade jag iallafall upp hemma hos mr.x! Drog dit vid 9 tiden igår och sov där, myyyys! Så idag har jag inte gjort något speciellt.. Legat i sängen, åkt buss och fryst ihjäl typ.. Fan så kallt det är ute nu alltså! Har egentligen ingenting att berätta, tänkte bara att jag skulle testa skriva lite.. OCH DET GICK JU BRA!
Vi hörs! Puss!
ps. mitt förra inlägg var bara driv. :ppPppPpp

If it's worth having, it's worth fighting for

Tjänare!!

Kom precis hem till pappa och ska väl äta middag här snart gissar jag på och sen blir det bara myskväll. Ska upp imorgon och rida för första gången på fyra-fem år med syster så får väl se hur det slutar. Ska bli ruskigt kul iallafall men lite nervös är man allt!
Ska fortsätta kolla runt på bloggar och invänta käk nu.
halv het bild på mig och en förbannat envis hilda som aldrig vill vara med på bild.
btw är jag såhär jävla rund i fejjan ??? blev ju nästan rädd när jag såg mig själv



Frågestunds info!!

Okej som ni vet så har ju vi en liten frågestund nu, men vi kommer svara på frågorna alla tillsammans på måndag. Så tills dess är det bara att nöta nöta nöta frågor så att vi får massor att göra!!
/pusssss

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm. Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund.

Varför landa när jag flyger fritt?
Godmorgon bloggen!
Igår vart det en dag med roliga aktiviteter. Åkte in på bio med pappa och carro, vi såg Abduction och den var riktigt bra! Sen så fort man kom hem så drog man iväg till Fia för att träffa henne, Emilia och Sofia. Det vart lite filmmys där också, asum!
Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat, men något finns det alltid att göra!
En gång i tiden var du min.
Pussss / Madde

FRÅGESTUND!

Vi hade tänk att ha en frågestund här eftersom bloggen är ny och så har ni säkert några undringar, så nu är det bara att peppra oss med frågor!! :)

Trigger

Tjabba!
Har varit och solat och nu sitter jag och lirar lite hehe. Ska snart äta lunch tror jag och lite senare ska jag hem till min pappa. Kanske hinner se någon film innan det också hehe, det är dagens planer iallfall. Har ju egentligen träning ikväll men måste verkligen vila upp mina benhinnor så mycket som jag bara kan.

men vi hörs . puss



Godmorgon!

Godmorgon!
Har egentligen inte tid att blogga... Vaknade för ett tag sen, åt frukost osv... ska fixa mig nu för att sedan dra mig mot stan! är typ frisk nu, haha... egentligen inte helt men jag orkar inte vara sjuk... haha så äre, men nu ska jag fortsätta fixa mig hörs sen på mobilblogg eller när jag kommer hem!
image description

Life is nothing without friendship.


Imorgon/idag blir det till att träffa min saknade vän Elin Johansson som jag inte tillbringat någon tid med på evigheter! Ska bli jätte roligt att träffa henne igen, vet dock inte vad vi ska göra.. men eftersom att vi är som vi är så kommer vi säkert på något! ;)



Men.. hon kommer hit typ kvart över 10 imorgonbitti, så det kanske är bäst att jag går och lägger mig nu!



NÖJD?

Usch, hur kunde jag dejta det där? Att jag trodde det skulle fungera..
Det började bra men sen efter nån dag försvann all hans charm och han blekna.
Det var inte den första i år, och defenitiv inte sista. Det brukar bubbla från start
med spännande prat, romantiska möten och kyssar.
Men så tröttna jag direkt, vilken äcklig andedräkt! Hans irriterade tics, han är royalist
jag förtjänar faktiskt något bättre. Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill!
-
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd. För lång eller kort eller smal eller bred, jag vill hitta rätt men jag ser bara fel.
Aldrig nöjd ,jag blir aldrig nöjd. Ingen kan vara perkfekt, det kan jag förstå, men herregud jag kan få bättre än så!




THE HEART IS A MUSCLE. AND WHAT DO MUSCLES DO WHEN THEY’RE TORN? THEY GROW BACK STRONGER



Best Thing I Never Had.

Hejsan, vaknade upp nästan helt feberfri, skönt. Hoppas det går åt rätt håll nu bara! nu ska jag baka kladdkaka och kolla på någon bra film! vi hörs pussaaaaaar!
Tumblr_ltzgdpd0gw1r22s0fo1_500_large
313155_111663572272119_100002854318250_71299_440135633_n_large
Tumblr_ltsl91tqzb1qlj65uo1_500_large
image description

1/11-11

Hallååååå!
Kollar på tv och laddar upp bilderna från stockholm på facebook (gör alltså ingenting) och dagen kommer då fortsätta såhär tills ikväll då jag, mamma och Cadoux ska till Eke för att hoppa över hinder! Aa inte mamma då, men jag och Cadoux. Ska bli skojjj! 

Nu så ska jag ge hästarna mat! Hare gött!

With or without you

Morrrrrn!
Orkar inte skriva något långt inlägg nu, för har precis gjort varma mackor och ska lägga mig och titta på "The last song" och gråta en skvätt! Lätt att det här ska bli en filmdag, sen kanske man hittar på nåt skojigt till kvällen eller så? Man får väl alltid hoppas!!
Helrätt!!!
Pussss på rumpan! /Madde

it's funny 'cause it's true


RSS 2.0